HW Nykteri 2013

Hatzidakis Winery Nykteri 2013

Anmeldelse af Mads Jordansen fra Winelab.dk:

“Modne pærer i duften sammen med smukke oxidative takter og lidt alkohol. Alt i alt leder det tankerne hen på en sprød tør sherry eller hvid vin fra Jura i Frankrig. I smagen finder du en moden pærefrugt, robust struktur, fadpræg og stor forførende charme. Assyrtiko er en af Grækenlands helt store druer i min bog, og her ser vi et klasseeksempel på, hvor god den kan blive. 5 ud af 6 stjerner.”

http://www.winelab.dk/vinanmeldelser/hatzidakis_nikteri_assyrtiko_2013.html

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>