Winemarket 2.0

‘Århus by day’

Denne weekend var vi i Århus for at deltage i vinmessen “Winemarket 2.0″ i den flotte Rå hal. Det var vores første præsentation i det Jyske og det blev til en spændende dag i godt selskab med andre vinimportører.
Alle besøgende til vores stand kunne smage et eksklusivt udvalg på 10 vine, inkl. de spændende Xinomavro-baserede rødvine, fløjet ind til lejligheden, fra Thymiopoulos Vineyards i det Nordgræske Naoussa.
Hvis du ikke nåede forbi, sender vi information og priser, om vinene, som vi præsenterede, og alle de andre herlige grønne græske, fra de små til mellemstore vingårde, som vi har i vores portefølje, og, som sagtens kan sendes til Jylland, hvis det kunne have interesse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>