HW Santorini 13

Hatzidakis Winery Santorini 2013

UGENS VINHIT #59 – Sommerhit fra Santorini
Anmeldelse af Rolf Madsen på Vinexpressen.dk:

UGENS VINHIT kommer fra den græske ferieø Santorini, hvorfra de bedste græske hvidvine kommer. Rygraden er den græske assyrtiko-drue, som holder godt på syren og friskheden – selv i meget varme områder.

# 59. Hatzidakis Santorini 2013: Frisk i duft med indslag af citrus, græs og grønne blade. Nærmest lidt chablis-agtig. Smagsmæssigt en anelse sødere i frugten end chablis, men masser af vidunderlig syre balancerer vinen. Sublim græsk vin. Pris 159 kr. hos Oinofilia

http://vinexpressen.dk/wordpress/ugens-vinhit-59-sommerhit-fra-santorini/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>